Streetfighter V4

The Fight Formula In het zwart

De Panigale V4, ontdaan van de kuipen en met hoog, breed stuur. Dit is kortweg het onderliggende concept van de nieuwe Streetfighter V4, een motorfiets die de sensatie van de rit elke keer dat hij de weg opgaat vergroot.

Het resultaat? Een ongeëvenaarde naked die in de startblokken staat met geavanceerde technologie en een ontzagwekkend design dat pure prestaties uitstraalt.

De minimalistische full-LED-koplamp vangt de geest van de Streetfighter V4 perfect op. Aan de ene kant herinnert hij aan de voorkant van de Panigale V4 en aan de andere kant roept hij de gekke grijns van de Joker op (het stripverhaalkarakter waarop het Ducati Centro Stile zich heeft laten inspireren voor deze nieuwe, door Bologna gebouwde, naakte). De V-vormige DRL is al te zien op de Panigale V4 en SuperSport en is een ander duidelijk Ducati handelsmerk.

Voor 2021 presenteert Ducati de Streetfighter V4 S in Dark Stealth, dat zich aansluit bij de sportieve Ducati Red. Bovendien voldoen alle modellen in de Ducati Streetfighter V4 serie aan de Euro 5 emissienorm (alleen voor landen waar EU 5 wordt toegepast).  

Vermogen
208 PK

Koppel
123 Nm

Droggewicht
180kg

Vermogen
208 PK

Koppel
123 Nm

Droggewicht
178kg

Interesse in de Streetfighter V4?

Scroll to top