Panigale V4 SP

Nieuwe Panigale V4 SP

Ducati breidt de Panigale V4 familie uit door de nieuwe Panigale V4 SP te introduceren, die de terugkeer na vele jaren van de initialen “SP” (Sport Production) op de kuip van een Ducati supersportmotor certificeert.
Voor het eerst geïntroduceerd op de legendarische Ducati 851, identificeerde deze afkorting de versies die de basis vormden voor de ontwikkeling van de racemotoren die gebruikt werden in het Sport Production Championship, de voorloper van de huidige Superstock.
Zelfs vandaag de dag wordt in Ducati de afkorting “SP” gebruikt om een productiemotor te onderscheiden met een specifieke technische uitrusting die hem sneller op het circuit maakt.
Vermogen
214 pk @ 13,000 rpm

Koppel
124.0 Nm @ 9,500 rpm

Standaarduitrusting
Ducati Power Launch (DPL), Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO 2, Full LED verlichting met Daytime Running Light (DRL), Ducati Electronic Suspension (DES) EVO met Öhlins ophanging een stuurdemper, Snelle aanpassingsknoppen, Lithium-ion batterij, Automatisch annulerende richtingaanwijzers, Handvatten in race-stijl, Kettingkast, Carbon velgen, Carbon voorspatbord, Carbon winglets, Verstelbare voetsteunen in aluminium met carbon hielbeschermer, Billet aluminium stuurpen met motornummer.

Interesse in de Panigale V4 SP?

Scroll to top