Laatste nieuws

Salon Tour @ducatiherzele

De Ducati salon tour strijkt neer in Herzele. Dinsdag 01-02-2022 is er een nocturne opening tot 20u en woensdag 02-02-2022 zijn we open tot 18u. Kom en ontdek al de nieuwigheden voor komend seizoen.

vakantie 18 Juli – 26 Juli

Wij zijn met vakantie van 18 Juli tot 26 Juli. Dinsdag 27 Juli staan wij terug tot uw dienst!

kerstverlof

Via deze weg willen wij jullie allemaal bedanken om er toch nog een fantastisch jaar van te maken. De talloze mensen die keer op keer de maatregelen perfect naleefden, de vele coronaproof afspraken, etc … Wij wensen iedereen een prettig eindejaar en hopelijk een veel beter 2021 waarbij we iedereen terug in onze showroom mogen ontvangen. Nogmaals aan iedereen bedankt voor het voorbije jaar! #ducatiherzele

Multistrada V4

Wij hebben de Multistrada V4 S al eens stevig aan de tand kunnen voelen, alles wat er gezegd en geschreven wordt kunnen wij alleen maar beamen. Intresse in een Multistrada v4? Vraag gerust naar extra info of onze mening. Wij kunnen jou ook een offerte op maat bezorgen zowel fysiek in de winkel of volledig contactloos via mail.

DUCATI SUMMER TOUR 2020

De Ducati Summer Tour komt naar Ducati Herzele van donderdag 27 tot zaterdag 29 augustus. Altijd al met de Ducati van uw dromen een testrit willen rijden. Bent u een ervaren Ducati rijder of wil je voor het eerst met een Ducati rijden. Dan is nu je kans om je in te schrijven op volgende link : https://platform.eventboost.com/e/ducati-herzele-summer-tour-/24487

 

LET OP ENKEL 1 TESTRIT PER PERSOON GEDURENDE HET GEHELE WEEKEND IS TOEGELATEN.

Testrijden zonder voorafgaande reservatie zal niet mogelijk zijn.

Nieuwe Kleurstelling Panigale v2

Het kleurengamma van de Panigale V2 bestaat uit het klassieke, sportieve monochrome Ducati Red en de nieuwe White Rosso kleurstelling waarbij de zuiverheid van Star White Silk wordt onderbroken door de energie van Ducati Red op de velgen, de voorste luchtinlaten en de deflector op de bovenste helft van de kuip.

De tweecilinder Panigale heeft een grondige metamorfose ondergaan. Hernoemd als de Panigale V2, heeft een totaal nieuw design, is voorzien van geavanceerde elektronica op basis van een 6-assig traagheidsplatform en biedt, dankzij een comfortabeler en veiliger zadel en the set-up van de vering, betere en veiligere sportprestaties, terwijl het rijden op de weg aangenamer en gebruiksvriendelijker is dan ooit.

De naam zegt de Ducati tweecilinder liefhebbers dat de motor wordt aangedreven door de 955 cm³ Superquadro.

De Panigale V2 vervangt de vorige 959 Panigale als instapmodel voor de Panigale superbike familie.

Gloednieuwe Hypermotard RVE in de winkel

Puur plezier, eindeloze adrenaline

De Hypermotard-familie is nu verrijkt met de nieuwe Hypermotard 950 RVE.

De nieuwe Hypermotard 950 RVE is het resultaat van de succesformule die met de Hypermotard 950 Concept in 2019 op het Concours d’Elegance Villa d’Este geïntroduceerd werd.

De nieuwe versie herbergt die kleurstelling, bedacht en ontwikkeld door het Ducati Centro Style , en benadrukt de lichtheid en agressie van de motorfiets met een indrukwekkende grafische lay-out, geïnspireerd op stedelijke graffiti en gecreëerd met dezelfde zorg als het concept waar het van afgeleid is.

De Hypermotard familie is ook verkrijgbaar in een versie met beperkt vermogen van 35KW, geschikt voor A2-rijders.

De nieuwe Streetfighter V4 S te bekijken en te testen in de showroom!!!

De Gloednieuwe Streetfighter V4 S is nu te bezichtigen en te testen bij Ducati Herzele. Vraag nu je testrit aan en laat je overtuigen door deze indrukwekkende machine. Even wat specs bij elkaar: Desmosedici Stradale + biplane wings + Panigale V4 electronica + 178 kg + hoog stuur – kuip werk + 208 pk = Fight Formule

Scroll to top