Laatste nieuws

Nieuwe Kleurstelling Panigale v2

Het kleurengamma van de Panigale V2 bestaat uit het klassieke, sportieve monochrome Ducati Red en de nieuwe White Rosso kleurstelling waarbij de zuiverheid van Star White Silk wordt onderbroken door de energie van Ducati Red op de velgen, de voorste luchtinlaten en de deflector op de bovenste helft van de kuip.

De tweecilinder Panigale heeft een grondige metamorfose ondergaan. Hernoemd als de Panigale V2, heeft een totaal nieuw design, is voorzien van geavanceerde elektronica op basis van een 6-assig traagheidsplatform en biedt, dankzij een comfortabeler en veiliger zadel en the set-up van de vering, betere en veiligere sportprestaties, terwijl het rijden op de weg aangenamer en gebruiksvriendelijker is dan ooit.

De naam zegt de Ducati tweecilinder liefhebbers dat de motor wordt aangedreven door de 955 cm³ Superquadro.

De Panigale V2 vervangt de vorige 959 Panigale als instapmodel voor de Panigale superbike familie.

Gloednieuwe Hypermotard RVE in de winkel

Puur plezier, eindeloze adrenaline

De Hypermotard-familie is nu verrijkt met de nieuwe Hypermotard 950 RVE.

De nieuwe Hypermotard 950 RVE is het resultaat van de succesformule die met de Hypermotard 950 Concept in 2019 op het Concours d’Elegance Villa d’Este geïntroduceerd werd.

De nieuwe versie herbergt die kleurstelling, bedacht en ontwikkeld door het Ducati Centro Style , en benadrukt de lichtheid en agressie van de motorfiets met een indrukwekkende grafische lay-out, geïnspireerd op stedelijke graffiti en gecreëerd met dezelfde zorg als het concept waar het van afgeleid is.

De Hypermotard familie is ook verkrijgbaar in een versie met beperkt vermogen van 35KW, geschikt voor A2-rijders.

De nieuwe Streetfighter V4 S te bekijken en te testen in de showroom!!!

De Gloednieuwe Streetfighter V4 S is nu te bezichtigen en te testen bij Ducati Herzele. Vraag nu je testrit aan en laat je overtuigen door deze indrukwekkende machine. Even wat specs bij elkaar: Desmosedici Stradale + biplane wings + Panigale V4 electronica + 178 kg + hoog stuur – kuip werk + 208 pk = Fight Formule

beperkt bereikbaar

Beste klanten,
Deze week zullen we beperkt bereikbaar zijn, u kan ons altijd via mail ( jackie@ducatiherzele.be) bereiken. Wij zullen u zo spoedig mogelijk verder helpen.

maatregelen COVID-19

Beste klanten,
door de getroffen maatregelen zijn we genoodzaakt de komende zaterdagen enkel op afspraak te werken. De winkel zal gesloten zijn. Als je een afspraak hebt gemaakt mag je bellen aan de deur. Dit zolang de maatregel van kracht is. Telefonisch blijven we bereikbaar
Dank voor uw begrip

Ducati Superleggera V4

De nieuwe Ducati Superleggera V4 is het beste wat de hedendaagse motortechniek kan uitdrukken. Het is de droom die uitkomt. Het resultaat van het meest innovatieve onderzoek naar materiaaldynamica en -techniek.

234 PK op 152,2 kg met de race kit. Een verbluffende verhouding tussen vermogen en gewicht, versterkt door het aërodynamische ontwerp van de GP16, de meest effectieve die ooit door Ducati Corse is ontwikkeld.

De exclusiviteit van de materialen en technische oplossingen wordt weerspiegeld in het beperkte aantal fietsen: slechts 500, allemaal individueel genummerd en voorzien van een certificaat van echtheid. Het ID-nummer van de fiets (XXX/500), dat overeenkomt met het VIN, staat op het frame, de kroonplaat en de contactsleutel.

Een werkelijk uniek project dat ook als demonstratiemodel van het hoogste Ducati technologie niveau fungeert.

 

Panigale V2 & Panigale V4S

De gloednieuwe Panigale V2 en de vernieuwde Panigale V4S zijn vanaf vandaag te bezichtigen in onze showroom.

   

autosalon 10 -19 januari 2020

Deze week opent naar jaarlijkste gewoonte de Brussels Motor Show zijn deuren. Wij zullen dit jaar NIET alle dagen aanwezig zijn op het salon. Maar de beste saloncondities en financierings mogelijkheden kunt u ook in de winkel verkrijgen. Op volgende data zijn wij wel aanwezig op het auto/moto salon:

vrijdag 10-01-2020 (nocturne) vanaf late namiddag : Jackie

zondag 12-01-2020 volledige dag : Robin

maandag 13-01-2020 (nocturne) volledige dag : Robin

vrijdag 17-01-2020 (nocturne) vanaf late namiddag : Jackie

zondag 19-01-2020 ( slotdag) volledige dag : Robin

Scroll to top